Waar ben ik:Home/VCA Basis Groen
VCA Basis Groen 2018-01-03T09:09:51+00:00

Het Basisveiligheid VCA Groen examen is gebaseerd op dezelfde actuele eind- en toetstermen als die van VCA Basis. Het verschil is dat het Basisveiligheid VCA Groen examen maximaal 20 ‘groen gekleurde’ vragen bevat die willekeurig over het examen verdeeld zijn. Geslaagde kandidaten krijgen hetzelfde diploma als kandidaten die hebben deelgenomen aan een Basisveiligheid VCA examen.

Doelgroep

Een VCA diploma is nodig wanneer jouw werkgever dit verlangt jou of wanneer je werkzaam bent voor VCA gecertificeerd bedrijf. Door deze certificering zijn medewerkers verplicht om een VCA diploma op zak te hebben. Hierdoor kan het bedrijf aantonen dat zij aandacht besteed aan de veiligheid en gezondheid van haar werknemers. Je komt in aanmerking voor Basisveiligheid VCA groen, wanneer je werkt in de groene sector.

Inhoud

Het examen Basisveiligheid VCA groen bestaat uit 40 examenvragen, waarvoor jij 1 uur de tijd krijgt om deze te beantwoorden. Om het examen succesvol af te ronden moet je minimaal 26 vragen goed beantwoorden. Daarna ontvang je jouw persoonsgebonden diploma dat 10 jaar geldig is.

Stel jouw vraag aan ons!