Wij verzorgen dagelijks open en incompany VCA examens
twitter linkedin

Cursusboek moeilijk lerenden

Voor jongeren die moeilijk kunnen leren of met een licht verstandelijke beperking zijn de bestaande VCA opleidingen onvoldoende toegankelijk gebleken. Speciaal voor deze doelgroep is het SIWOV (Sterk in Werk Opleiding - Veiligheid) VCA lesboek ontwikkeld.

Moeilijk lerende jongeren en licht verstandelijk beperkten zijn vooral visueel ingesteld en missen vooralsnog de nodige werkervaring. Daarom is er in het SIWOV VCA lesboek gekozen voor een op hen toegesneden methode. Met dit lesboek is het voor de doelgroep moeilijk lerenden en licht verstandelijk beperkten beter mogelijk om het officiƫle VCA Basisveiligheid diploma te behalen.

Naast de hardcopy versie van het SIWOV VCA lesboek, bestaat er ook een digitale versie. Het digitale lesboek is volledig gebaseerd op de hardcopy en via een login en wachtwoord kan er toegang verkregen worden tot het digitale lesboek. Hierin zijn de moeilijke woorden en abstracte begrippen voorzien van uitleg en kunnen de oefenvragen, die gesteld worden na elk hoofdstuk, digitaal geoefend worden. Daarnaast zijn er vier oefenexamens toegevoegd, waarbij het aantal vragen en de score die je moet halen conform de richtlijnen zijn van de officiƫle examens van VCA/SSVV.

Wilt u meer informatie over de SIWOV methode? Klik hier.