Waar ben ik:Home/Scholen
Scholen 2018-01-05T15:55:52+00:00

VCA is bij diverse onderwijsvormen een vereist onderdeel van het jaarlijkse lesprogramma. Vaak moeten de leerlingen zelf hun examen aan te vragen.

Om scholen te ontzorgen heeft EBB examens een speciale portaal ontwikkeld. Wij zorgen dat de leerlingen een uitnodiging ontvangen, waarbij zij zichzelf kunnen inschrijven voor het examen. Om de inschrijving te bevestigen kunnen zij direct betalen via onze website.

In dit portaal heb je het volledige beheer over uw leerlingen, examens en examenlocaties. Ook heb je altijd zicht op de geplande- en voltooide examens. Daarnaast zijn ook de resultaten digitaal inzichtelijk en diverse rapportages die slagingspercentages en gemiddelde scores berekend.

Sluit ons portaal aan op jouw wensen en behoeften? Vraag bij ons meer informatie aan via het onderstaande formulier of mail naar info@ebbexamens.nl.

Speciaal onderwijs

Onderwijs aan jongeren met leer- of gedragsproblemen vanwege lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke handicaps of door gedragsstoornissen vraagt specifieke kwalificaties van de onderwijsgevende. Zo blijkt dat de bestaande VCA opleidingen voor de licht verstandelijk beperkten onvoldoende toegankelijk zijn. Een diploma halen om daarmee aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt is nauwelijks haalbaal.

Voor deze doelgroep is het lastig om examen te doen. Onze examinatoren hebben ervaring in speciaal onderwijs en weten als geen ander wat deze kwetsbare doelgroep nodig heeft aan begeleiding tijdens een examen.

Wij bieden naast CBT examens ook CBT voorleesexamens aan. Dit is een VCA examen via het beeldscherm van de computer, waarbij meerkeuze vragen en antwoorden in een rustig tempo worden voorgelezen door de computer. Door het gebruik van de hoofdtelefoon kan de kandidaat, volledig afgesloten van zijn omgeving de vragen, beantwoorden. Daarnaast kan de kandidaat zelf bepalen hoe vaak de vragen en antwoordmogelijkheden voorgelezen worden.

Jongeren die moeilijk kunnen leren of een licht verstandelijke beperking hebben zijn bij EBB examens aan het juiste adres om het VCA examen te behalen.

Portaal

Voor incompany examens hebben wij een beschermde portaal ontwikkeld om alle examens te plannen. Via een persoonlijke inlogcode is het makkelijk om examens in te plannen en in te zien. Bepaal zelf de plaats, datum en het tijdstip. Wij kunnen examens organiseren binnen 4 werkdagen!

Alles rondom het incompany examen kan je volgen. Op deze manier heb je altijd actuele informatie met betrekking tot de geplande of reeds voltooide examens.

Ben je enthousiast over ons portaal? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of mail ons via info@ebbexamens.nl.

Stel jouw vraag aan ons!