Lesmateriaal 2018-12-12T07:45:17+00:00

Wij bieden praktisch en begrijpelijk lesmateriaal volgens de laatste actuele eind- en toetstermen vastgesteld door het Centraal College van Deskundigen (CCvD-VCA). Iedereen die zich goed voor wilt bereiden op een VCA examen kan van deze boeken gebruik maken. Het geeft achtergrondinformatie, toelichtingen en uitleg over de aard van de gevaren en de manieren om veilig te werken. De boeken zijn volledig in kleur en zijn voorzien van illustraties en figuren om de tekst te verduidelijken.

Er zijn verschillende varianten van de VCA cursusboeken:

  • Cursusboek Basisveiligheid VCA
  • Cursusboek VOL – VCA

Voor € 35,- exclusief BTW heb je al een eigen VCA boek! Bestel jouw boek door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zorgen voor de rest!

Bestel jouw VCA boek!

Selecteer Boek

VCA basis
VCA VOL

Proefexamen maken?

Als tip willen wij meegeven om na het bestuderen van het cursusboek een proefexamen te maken. Via VCA infra wordt een proefexamen opengesteld voor publiek. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je een VCA examen moet doen. Dit proefexamen is ook beschikbaar in meerdere talen.

Hierdoor weet je wat voor soort examenvragen je kan verwachten tijdens het examen. Tegenwoordig bestaat het VCA examen niet meer alleen uit meerkeuze vragen. Je krijgt ook examenvragen waarbij je items moet koppelen die bij elkaar horen. Ook wordt tijdens het examen meer gebruik gemaakt van afbeeldingen. Het proefexamen is afkomstig van VCA infra.

NAAR PROEFEXAMEN…

Onze partners