Over ons 2023-11-23T16:57:05+00:00

Onze missie

EBB examens bestaat al meer dan 20 jaar! In deze periode hebben wij bij diverse organisaties en instellingen VCA examens af mogen nemen. Dit doen wij met alle plezier door heel Nederland. Ook de komende tijd gaan wij er alles aan doen om dat zo te houden!

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers, maar ook leidinggevende zich bewust zijn van hoe belangrijk veiligheid is op de werkvloer. Als VCA examenbureau zorgen wij dat er een rustige sfeer heerst wanneer wij examens afnemen. Daar zijn onze examinatoren op getraind. Daarom doen wij er alles aan om kandidaten gerust te stellen.

Ook ontzorgen wij onze klanten door onder andere een portaal aan te bieden. Dit geeft ze meer vrijheid en inzichten in de geplande en afgeronde examens. Daar is onze service op gericht: klantgericht, flexibel en accuraat.

Klantgericht. Flexibel. Accuraat.

EBB examens is één van de erkende VCA examenbureau’s in Nederland. Ons doel is om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Alle examens worden digitaal afgenomen en kunnen op locatie afgenomen worden! Wij zorgen dat alle laptops aanwezig zijn om het examen vlekkeloos te laten verlopen. Direct na het examen zien kandidaten of ze geslaagd zijn of niet. Onze klanten ontvangen direct de uitslag van alle kandidaten.

De diploma’s versturen wij nadat de uitslagen binnen zijn. Wij doen er alles aan om dit proces snel en adequaat te laten verlopen. Snelle en flexibele service, daar staan wij voor!

Wij staan voor je klaar!

Chris van ‘t Hof

Stel jouw vraag aan ons!

Onze partners

Wij hebben bij diverse organisaties en instellingen VCA examens mogen afnemen door de jaren heen. Hierdoor zijn wij in heel Nederland te vinden. Wij denken mee en bieden flexibele service aan onze klanten en daar zijn wij enorm trots op! Daarom willen wij laten zien waar wij te vinden zijn.

Scalda
Albeda College
V-Kam Education
Gezamenlijke Brandweer
Prinsentuin College
De Wilde Opleidingen
Elde College
R&B Safety Consultants
Dacapo
Aelbers
HER opleidingen & advies
Heerkens Bedrijfskundig Ingenieursbureau
Broveko opleidingen
Bijl opleiding en advies
Go Flex
Vakwijs