Scholen 2023-11-23T09:39:55+00:00

Wij zijn gespecialiseerd in het afnemen van VCA examens in het onderwijs. VCA is bij diverse onderwijsvormen een vereist onderdeel van het jaarlijkse lesprogramma. Om scholen en andere onderwijsinstellingen te ontzorgen hebben wij een speciale online portaal ontwikkeld. Vaak moeten leerlingen/studenten zelf hun examen aanvragen. Wij zorgen dat zij een uitnodiging ontvangen, waarbij zij zichzelf kunnen inschrijven voor gepland VCA examens. Om de inschrijving te bevestigen kunnen zij direct betalen via onze website! Dis is een extra service die wij bieden om het organiseren van VCA examens makkelijker en inzichtelijker te maken voor onze klanten.

Incompany VCA examens

VCA Basis, basisveiligheid VCA, B-VCA
VCA BASIS…

VANAF

275,-
 • MAX. 20 KANDIDATEN
 • INCL. REISKOSTEN
 • EXCL. 21% BTW
Basisveiligheid VCA Groen, VCA basis groen
VCA BASIS GROEN…

VANAF

275,-
 • MAX. 20 KANDIDATEN
 • INCL. REISKOSTEN
 • EXCL. 21% BTW
VCA VOL
VCA VOL…

VANAF

275,-
 • MAX. 20 KANDIDATEN
 • INCL. REISKOSTEN
 • EXCL. 21% BTW
VIL-VCU
VIL-VCU…

VANAF

275,-
 • MAX. 20 KANDIDATEN
 • INCL. REISKOSTEN
 • EXCL. 21% BTW

Vraag jouw informatie aan!

Meer informatieOfferte aanvragenEBB Portaal

Voor incompany examens hebben wij een beschermde online portaal ontwikkeld om alle examens te plannen. Via een persoonlijke inlogcode is het makkelijk om VCA examens in te plannen en in te zien. Bepaal zelf de plaats, datum en het tijdstip. Wij kunnen examens organiseren binnen 4 werkdagen!

In dit portaal heb je het volledige beheer over uw leerlingen, examens en examenlocaties. Ook heb je altijd zicht op de geplande- en voltooide examens. Daarnaast zijn ook de resultaten digitaal inzichtelijk en diverse rapportages die slagingspercentages en gemiddelde scores berekend. Alles rondom het VCA examen kan je volgen. Op deze manier heb je altijd actuele informatie met betrekking tot de geplande of reeds voltooide examens.

Ben je enthousiast over ons online portaal? Neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan je doen via het onderstaande formulier of mail naar info@ebbexamens.nl.

Speciaal onderwijs

Onderwijs aan jongeren met leer- of gedragsproblemen vanwege lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke handicaps of door gedragsstoornissen vraagt specifieke kwalificaties van de onderwijsgevende. Zo blijkt dat de bestaande VCA opleidingen voor de licht verstandelijk beperkten onvoldoende toegankelijk zijn. Een diploma halen om daarmee aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt is nauwelijks haalbaal.

Voor deze doelgroep is het lastig om examen te doen. Onze examinatoren hebben ervaring in speciaal onderwijs en weten als geen ander wat deze kwetsbare doelgroep nodig heeft aan begeleiding tijdens een examen.

Wij bieden naast CBT examens ook CBT voorleesexamens aan. Dit is een VCA examen via het beeldscherm van de computer, waarbij de examenvragen en antwoorden in een rustig tempo worden voorgelezen door de computer. Door het gebruik van de koptelefoon kan de kandidaat, volledig afgesloten van zijn omgeving de vragen, beantwoorden. Daarnaast kan de kandidaat zelf bepalen hoe vaak de examenvragen en antwoordmogelijkheden voorgelezen worden.

Jongeren die moeilijk kunnen leren of een licht verstandelijke beperking hebben zijn bij EBB examens aan het juiste adres om hun VCA examen te behalen.

Onze partners